Afhangregels

Regels die in acht moeten worden genomen bij het “afhangen” van uren op de tennisbaan.

Net als bij andere tennisverenigingen is het de bedoeling dat men naar de baan gaat. Bij aankomst zijn er een aantal mogelijkheden:

• Als je aankomt en er is niemand op de baan dan kan je gaan tennissen, komt er een lid wat op dat moment zijn of haar voorkeuruur heeft dan moet je ruimte maken.
  • Er is iemand anders al aan het tennissen dan maakt die zijn of haar uur af. Op het whiteboard in het clubhuis noteer je je naam en de tijd wanneer je wil gaat tennissen. Deze tijd sluit aan op de tijd van de het lid die op dat moment op de baan aan het tennissen is.Je kan dan even een rondje wandelen en terug zijn op de afgesproken tijd. (let wel, officieel mag je niet in het bos wandelen zonder wandelkaart)

Een volgend lid wat ook komt kijken of er getennist kan worden kan dan zien dat jij een uur hebt “afgehangen” en kan kiezen om op het whiteboard bij te schrijven of het een andere keer te gaan proberen.

Let wel, een voorkeuruur gaat altijd voor. Ook als dit lid half in het voorkeuruur aankomt heeft dit lid recht op het halve uur wat in zijn voorkeursuur valt.

Verder is het regel dat het lid wat op enig moment zijn of haar voorkeuruur heeft zelf op de baan aanwezig moet zijn.

Het bestuur.